Szórakozás

Vajna Timi pert indít Damu könyve miatt

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

bulvár újságíró. 2015. 06. 02. 08:38

A szépségversenyét szervező celebfeleség bezúzatná exe önéletrajzi könyvét, amelyben korábbi szexuális kapcsolatuk is részletezve van.

Múlt héten jelent meg a börtönből áprilisban szabadult Damu Roland önéletrajzi alkotása, amelyben senkit sem kímél a színész. Azon túl, hogy kiteregette a családi szennyest, és elmondta, hogy alkoholista anyja állandóan verte, Vajna Timivel való kapcsolatát is részletesen taglalta. Damu szerint egykori barátnője erőszakos volt, és obszcén módon beszélt vele szex közben is.

Ahogyan ezek után várható, a Vajna házaspár nem hagyja annyiban a dolgot. A jó hírnevéhez fűződő, személyiségi jogait sértő állítások miatt Timi pert indít. “Megtettem a szükséges jogi lépéseket az ügyben” – fogta rövidre a Borsnak Vajnáné, akinek ügyében a továbbiakban ügyvédje, dr. Nemes László jár el, aki korábbi büntetőügyében is képviselte Damu ellen.

Jelenleg a könyv alapos vizsgálata folyik, de ha bíróságra kerül az ügy és pert nyernek Vajnáék, akkor Damu akár milliós kártérítéssel is számolhat.

Vajna Timi (Array)Fotó: missuniversehungary

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.