Szórakozás

Legerszki Krisztinát gyűlölték az osztálytársai

A Jóban Rosszban Pongrácz Barbarája nehéz gyerekkort tudhat maga mögött, és úgy érzi, önbizalomhiányát még mindig nem sikerült teljesen levetkőznie.

Legerszki Kriszta saját bevallása szerint áldozat típus, és rengeteg komplexussal küzd, ami gyerekkorában gyökerezik. Szülei hamar elváltak, onnantól kezdve pedig folyamatosan önbizalomhiánytól szenvedett. Nem voltak barátai, ráadásul hipochondriája is megnehezítette életét. A végső döfést saját tanára adta, ami után végleg elfordultak tőle az osztálytársai.

“Miután elváltak a szüleim, egy évig Németországban éltem, ahol nagyon jól megtanultam a nyelvet. Majd amikor hazajöttem Magyarországra, a német tanár nénim azt találta ki, hogy engem oda ültet a tanári asztalhoz, hogy én tanítsam az osztálytársaimat. Na, ezek után mindenki úgy gyűlölt, mint az állat. Nem voltak barátaim, a végén még az egyetlen barátnőm is elült mellőlem, mert nem akarta, hogy miattam őt is megutálják” – mesélte a Fem3Caféban a színésznő, aki 20 évesen egy daganatos megbetegedéssel is szembetalálta magát, de gyógyulása óta tünetmentes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik