Szórakozás

Nóci megérdemeltnek tartja büntetését, mégis fellebbez

A Való Világ egykori műsorvezetője öt hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott közokirat hamisítás vádja miatt. A tévés bevallotta, jogosnak tartja az ítéletet, de nem fogadja el.

Nóci, azaz Czifra Noémi 2012 decemberében keveredett bajba. A rendőrök ittas vezetésen kapták, de miután elvették jogosítványát, a szőke sztár másnap a Derecskei Járási Hivatal okmányirodájában igényelt egy másikat. Mivel büntetése még nem volt felvezetve a rendszerbe, így a hivatal kiállított számára egy ideiglenes okmányt. Nóci emiatt közokirat hamisítás vádjával került bíróság elé, ahol azzal védekezett, hogy nem emlékezett a rendőri intézkedésre, azt hitte, csak elhagyta jogsiját. Öt hónap börtönbüntetést kapott két évre felfüggesztve, amit ugyan nem fogadott el, de beismerte, hogy megérdemelt döntést hozott a bíró.

“Nem tudom, mire számítsak a fellebbezés után. Nagyon érdekes érzés volt hallani az ítéletet. Talán furcsán hangzik, de nem éltem meg katasztrófaként, sőt: a fellebbezésem ellenére úgy gondolom, hogy a bíró nagyon bölcs, mondhatnám salamoni döntést hozott. Megbüntetett, de nem akart a döntésével tönkretenni. Inkább olyan ez, mint egy figyelmeztetés. Nem vitatta el a mi védekezésül előadott álláspontunkat. Ugyanakkor az ítélet indoklásában hozzám idézett mondataiban kifejtette, hogy egy olyan intelligenciával rendelkező embernek, mint én, fel kellett volna mérnie, hogy valamit rosszul tesz” – nyilatkozta a Borsnak Nóci.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik