Szórakozás

Családi idillt mutat a válófélben lévő Garner-Affleck házaspár

Jennifer-Garner-es-Ben-Affleck(960x640).jpg (Array)
Jennifer-Garner-es-Ben-Affleck(960x640).jpg (Array)

Jennifer Garner és Ben Affleck házassága a hírek szerint romokban, de a filmcsillagok egész más képet igyekeznek mutatni a nyilvánosság felé.

Hollywood egyik álompárja, Ben Affleck és Jennifer Garner házassága nagy bajban van – írtuk meg tegnap, mivel még a sztárok legközelebbi ismerősei is arról nyilatkoztak, hogy a páros már külön is költözött. A több százmillió dolláros válás is már csak idő kérdése a pletykák szerint, ám a háromgyerekes családról most egészen idilli képeket hozott le a Daily Mail.

A párt két nagyobb lányukkal együtt fotózták és videózták Santa Monicában, és a felvételek szerint minden a legnagyobb rendben van közöttük. Természetesen ez lehet akár a látszat is, hiszen sok esetben tapasztalhattuk, hogy egyfajta “forgatókönyv” szerint a pletykák és a válás hivatalos bejelentése közti időszakban a sztárok igyekeznek álcázni a valódi helyzetet a nyilvánosság előtt.

Jennifer Garner és Ben Affleck lassan 10 éve házasok, a kapcsolat megromlásásért egyesek a színész szerencsejáték-függőségét okolják.

Fotó: Europress

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik