Szórakozás

Baleset érte Sebestyén Balázst

Sebestyen-Balazs(1)(960x640).jpg (Array)
Sebestyen-Balazs(1)(960x640).jpg (Array)

A műsorvezetőt az egyik napilap szerint tegnap meg is kellett műteni. Balázs ezt rádióműsorában cáfolta.

Otthonában szenvedett balesetet Sebestyén Balázs, akit a történtek után csütörtökön már meg is műtöttek – értesült a Blikk. A műsorvezető ugyanis egy sportáruházban vásárolt egy rudat, amit a leírás szerint kifeszített egy ajtó falai közé, majd a teljes testsúlyával húzódzkodni kezdett. A rúd azonban leszakadt.

“Úgy, ahogy van, az egész kiszakadt az ajtófélfából, és úgy estem hátra, mint egy U szög. Úgy tíz percig nem tudtam felegyenesedni. Nem tudok járni, és lehajolni sem, pedig délután fontos teniszmeccsem lett volna” – mesélte Balázs a tegnapi Morning Show-ban.

A lap megkeresésére a műsorvezetőt kezelő orvos elmondta, háromhetes gipsz helyett egy operációval titáncsavaros rögzítést alkalmaztak a megrepedt kéztőcsontnál, így elképzelhető, hogy Balázs két hét múlva már sportversenyen is részt vehet.

Update:

A ma reggeli Morning Show-ban Sebestyén Balázs értetlenül állt a bulvárcímlap előtt, ugyanis elmondta, szó sincs műtétről, ráadásul nem is a keze sérült meg, hanem mindössze fenékre esett. Az operáció híre, és az “őt megműtő orvos” nyilatkozata is felháborította a rádióst, aki azt ígérte, 9 óra után adásban próbálják meg felhívni a doktort.

Balázs és műsorvezetőtársai végül felhívták a Blikk által megkérdezett orvost, aki elmondta, őt Sebestyén Péter motorversenyző balesete miatt hívták a laptól. Az abszurd történetet teljes egészében ITT tudja elolvasni.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik