Szórakozás

Palvin Barbi sátoros lagzit szeretne mulatós zenével

Palvin Barbi (Array)
Palvin Barbi (Array)

A híres topmodell magyar pasira vágyik.

Palvin Barbara pár napja még Cannes-ban a vörös szőnyegen pózolt a L’Oreal szépségnagyköveteként, most pedig többek közt szerelmi életéről mesélt a life.hu újságírójának. A híres modell egyáltalán nem a francia riviérán tervezi majdani esküvőjét, és a “szereposztó dívány” jelenséggel sem találkozott még.

“Hallottam már, hogy nyomulnak a sztárok, a rendezők, de az igazság az, hogy én ezt még sosem tapasztaltam, ez valószínűleg azért van, mert másképp kezelem őket. Amíg én nem adok jelet arra, hogy lehet próbálkozni, addig nálam nem szoktak nyomulni. Egyébként itthon többnyire fiú barátaim vannak, néha még kanbulikba is hívnak. (…)

Nem élek párkapcsolatban, 2 éve vagyok szingli. Kicsit elvesztettem önmagamat, most kezdek visszatalálni. De biztos vagyok benne, hogy amíg nem vagyok 100%-os magammal, addig ezt mástól sem szabad elvárnom. Most a munkára koncentrálok, de nagyon jó lenne valaki olyan… Legyen humoros, nekem ez a legfontosabb. Magyar férfit képzelek el, később pedig egy jó kis vidéki lakodalmat sátorral, mulatós zenével, meg ami kell. Imádnám!” – mondta el a lapnak a modell.

Fotó: Europress/ AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik