Szórakozás

Őrizetbe vették Sam Shepardot

Sam Shepard (Array)
Sam Shepard (Array)

Az amerikai filmszínészt, Pulitzer-díjas írót ittas vezetés gyanúja miatt vették őrizetbe az új-mexikói Santa Fében.

A színészt egy belvárosi étteremnél tartóztatta fel a rendőrség hétfőn, miután bejelentés érkezett hozzájuk a hely biztonsági szolgálatától egy feltehetőleg ittas sofőr miatt.

A 71 éves Shepard megpróbált elhajtani autójával, ám a jármű kézifékje behúzva maradt. A színész azt mondta a rendőröknek, hogy két tequilát ivott és azt tervezte, hogy hazavezet.

Shepard nem volt hajlandó alávetni magát a szondáztatásnak, de belement a helyszíni józansági tesztbe, amelyen el is bukott. Kedd délután óvadék ellenében kiengedték. Ügynöke nem kívánta kommentálni a történteket.

Shepard 1979-ben kapott Pulitzer-díjat Buried Child című drámájáért. Filmes pályafutása – Bomba bébi, Acélmagnóliák, Viharszív, A Sólyom végveszélyben, Szerelmünk lapjai – mellett elismert zenész, rockbandájával a Szelíd motorosokban szerepelt.

A színésznek a jelek szerint a mostani volt efféle ügye: 2009 januárjában sebességtúllépés és ittas vezetés miatt tartóztatták le Illinois államban. Akkor elismerte a bíróságon a szabálysértéseket és pénzbüntetésre, valamint közmunkára ítélték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik