Szórakozás

Bunyós Pityu szórakozóhelyet nyitna Budapest szívében

A mulatós zenész szerint annyira szeretik a fiatalok, hogy biztosan klubját is sokan látogatnák.

Bunyós Pityu haknijai sikeressége és barátai tanácsai után, most azt fontolgatja, hogy a főváros bulinegyedében saját szórakozóhelyet nyit.

“Az utóbbi időben rendszeresen lépek fel többfelé a fővárosban, ahol rengeteg a fiatal. De azt vettem észre, hogy a 20 éves srácok nemcsak bulizni vannak ott, hanem az első sorban velem együtt éneklik a dalaimat, sőt konkrét számokat is szoktak kérni tőlem. Ha ismerik a slágereket, akkor az azt jelenti, hogy szeretik is. Ismerőseim közül többen kérdezték már, miért nem nyitok én is egy helyet” – kezdte a Borsnak a zenész, akinek van már tapasztalata hasonló klubok irányításában.

A dzsungelt is megjárt Bunyós Pityu arról is mesélt, hogy egyelőre még keresi az ideális helyszínt különleges, eddig példa nélküli elképzeléséhez.

“Reneszánszát éli a mulatós zene. Olyan jellegű mulató meg az egész országban nincs, amilyennek a megnyitásán fáradozom. Egy bár és egy diszkó keverékét képzelje el mindenki, ahol nem csak mi adunk műsort, a vendégek közül bárki elveheti a mikrofont és énekelhet. Jól kiegészítjük majd egymást. Egyetlen nagy gond gátolja csak a terveink megvalósítását, hogy a belváros szívében egyelőre nem találtam alkalmas üzlethelyiséget. Aki tud, szóljon, legyen szíves!”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik