Szórakozás

Ön felismeri smink nélkül Kapócs Zsókát? És Oszter Alexandrát?

De megmutatjuk Cinthya Dictator no makeup hashtaggel ellátott fotóját is, sőt bónusz meglepetéssel is készültünk.

Divat lett a celebek körében smink és retus nélküli fotókat feltölteni a közösségi oldalakra – legalábbis erre következtetünk a szinte naponta megjelenő “natúr” képekből. Az elgondolás mindenképpen dicséretes, bár gyanútlanul belefutni egy-egy kevésbé előnyös fotóba valakiről, akit eddig csak szépre festve láthattunk, felér egy enyhe sokkal.

Hogy önök se maradjanak ki ebből az élményből, no meg mi mást is csinálnának egy ilyen esős ünnepnapon, nézegessenek velünk make up-mentes magyar celebhölgyeket, és a végén mutatunk valaki olyat is, akinél kicsit túlszaladt a púderecset.

Hogy ne vegyük el rögtön a kedvüket, kezdjük talán Dobó Katával, aki felháborító módon még edzés után is jól néz ki.

Egyrtelm, hogy a nni a httrben jobban nz ki, de nem is nyomott le egy kemny kondi edzst! A legjobban az utols …

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on 2015. május 22.

Nos, hmmm. Kapócs Zsókáról már nem feltétlenül állítanánk ugyanezt. Maradjunk annyiban, hogy a színésznő és a sminkkészlet legyenek inkább továbbra is jóbarátok.


Oszter Alexandra
is elég nehezen felismerhető arcfestés nélkül.

#relax🌞

A photo posted by Alexandra Oszter (@axelandra20) onMay 24, 2015 at 4:12am PDT


D.Tóth Kriszta
smink nélküli arcához már teljesen hosszászoktunk, hiszen az író-újságíró már hónapok óta naponta mutatja meg, milyen is egy nő arca 40 felett. Esetében elég szép, mint láthatjuk.

113. napEgyltaln semmi klns nincs abban, hogy valaki stl egyet a kertben az esben… Nem, nem is es ez, hanem…

Posted by D. Tóth Kriszta on 2015. május 24.


Cinthya Dictator
még messze van a negyventől, megszokott erős sminkjét hiányolták is a rajongói. Persze nemcsak a festék, hanem néhány kiló is elférne az extrém külsejű lányon – ahogy ezt is szinte minden alkalommal meg is kapja a kommentelőitől.

És aki unná a “csupasz” arcokat, annak hoztunk valakit, akiről bezzeg igazán nem sajnálták a vakolatot. A Koós Réka által mgosztott fotón Détár Enikő látható, akit a Mary Poppinsban alakított szerepe kedvéért öregítettek meg. Na ez lehet az az arc, amit biztosan nem szeretne látni a színésznő reggelente a tüköben,

Nem tudom megismeritek-e a mellettem ll, sminkkel ersen elvltoztatott hlgyet!? imdott Dtr Enikm, aki a Mary…

Posted by Koós Réka Fan Page on 2015. május 23.

Nos, mit szólnak? Önök szerint ki az, aki inkább vegye igénybe továbbra is a sminkes és a retusőr munkáját a képeinél? Írják meg véleményüket kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik