Szórakozás

Horányi Juli: Ezen a világon már nem nemek élnek, hanem emberek

Horányi Juli (Array)
Horányi Juli (Array)

Az egykori x-faktoros jelenleg szingli, de bízik benne, hogy hamarosan párra talál. Hisz abban, hogy a feminizmus térhódítása segíti a boldog kapcsolat kialakítását.

Horányi Juli, az X-Faktor legutóbbi szériájának második helyen végzett versenyzője a tehetségkutató idején zárt le egy hosszabb kapcsolatot, azóta pedig egyedül el. A nemrégiben új klippel előrukkoló énekesnő most a Bors interjújában boncolgatta a boldog párkapcsolat titkát, és árulta el azt, kik az igazi férfiak az életében.

“Az egyik az édesapám, akit nagyon tisztelek. (…) A másik fontos férfi a nagypapám, aki már elmúlt ugyan 90 éves, de még mindig megvan benne az a tartás, ami számomra a nagybetűs férfi egyik alapvető tulajdonsága. A harmadik fontos személy pedig a mindenkori párom, akit – ha lesz – tisztelni és becsülni fogok, szeretnék majd igazi társként tekinteni rá.”

Fotó: RTL Klub/ Kovács Tamás

“A feminizmus térhódításával egy nagyon fontos és hasznos folyamat indult meg. Egyenrangú felek lettünk, akik ugyanúgy dolgoznak és küzdenek az életben, de társként egymás segítői lehetünk. Nem szabad élősködni a másik felett, és hiszem, hogy ezen a világon már nem nemek élnek, hanem emberek, egyéniségek, akiknek megítélését nem biológiai hovatartozásuk, hanem viselkedésük határozza meg. (…)

Ahhoz, hogy egy párkapcsolat működjön, mindkét félnek engednie kell, és sok esetben áldozatokat kell hozni a boldogság és a harmonikus élet érdekében. Ha ezek vezérelnek minket, tényleg boldog párkapcsolatban élhetünk.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik