Szórakozás

Szabó Zsófi: Úgy gondolom, hogy a férfié az utolsó szó

Az RTL Klub parkolópályás műsorvezetője a hagyományos felállásra szavaz egy párkapcsolatban, de úgy véli, nem lesz könnyű dolga annak, aki az apukája helyébe szeretne lépni.

Szabó Zsófi férfiakhoz való viszonyáról, kapcsolatokról való hozzáállásáról mesélt a Borsnak adott interjúban, ahol azt is elárulta, leendő gyermekei mellett nem szeretne reggeltől estig robotolni.

“… A hagyományos felállást szeretem egy kapcsolatban, amit a szüleimtől is láttam. Bármennyire határozott vagyok, és a saját lábamon állok, úgy gondolom, hogy a férfié az utolsó szó, ő teszi fel az i-re a pontot. Engem be kell törni, hogy egy lovas hasonlattal éljek. Igényem volna egy ilyen férfira, de még nem akadt olyan, aki ennek meg tudott volna felelni. Nem mondom, hogy az összes férfival valami baj van, szerintem inkább azzal van baj, hogy megváltoztak a szerepkörök. (…) Egy hagyományos női szerepben könnyebben el tudnám magam képzelni.


Fotó: Facebook

Nem vágyom arra, hogy a gyerekeim mellett reggeltől estig robotoljak, utána hazaérve a lefektetésre csak egy puszit adjak a gyerekeknek. Nem így képzelem a jövőmet, nem akarok olyan anyuka lenni, aki azért dolgozik, hogy megmutathassa, milyen sikeres a munkájában. Ha anyagilag szükség lesz rá, akkor természetesen megteszem, de a sikerért már semmiképp” – meséli a színésznő, akire tavaly elhunyt édesapja, Szabó Gyula nagy hatással volt a párválasztással kapcsolatban is.

“Nem jelenteném ki, hogy olyan férfit keresek, mint az édesapám, nem is hiszem, hogy ezt ennyire konkrétan bárki észreveszi. De az tény, hogy minden lány az édesapjába szerelmes, és olyan vonásokat keres egy férfiban, amelyek az édesapjában is megvoltak. Biztos, hogy nem lesz könnyű annak a fiúnak, aki apukám helyébe akar lépni, mert nem is lehet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik