Szórakozás

Ördög Nóra 40 milliót is megkeres évente

A kétgyermekes anyuka jelenleg Magyarország egyik legkeresettebb műsorvezetője, emellett pedig több virágzó vállalkozást is vezet.

Ördög Nóra legnagyobb vágya vált valóra, amikor édesanya lett, ám még a családalapítás mellett is meg tudta oldani, hogy szakmai karrierje is a csúcson pörögjön. A műsorvezető csatornát váltott, a TV2 pedig azonnal rábízta legnagyobb showműsorait, amelyeket még betegen is profin vezet. A Blikk információi szerint már most többet keres, mint Liptai Claudia, hiszen havonta 2,2-2,5 millió forint körüli összeget könyvelhet el.

Emellett Nóra számtalan neves cég és márka állandó arca is, amivel iparági becslések szerint 5-10 milliót is megkereshet egy évben. Mindezeken túl pedig vállalkozásaiból is szépen profitál. Öccsével, Árpáddal közös cége, a Kisördög Művészeti Szolgáltató és Tanácsadó Betéti Társaság a tavalyi évben 30 milliós bevétellel zárt. A barátnőjével alapított Angyalműhely is sikeresen működik, férjével, Nánási Pállal pedig idén márciusban indítottak be egy újabb üzletet. A Voiceforce Korlátolt Felelősségű Társaságot 3 millió forinttal alapították, a tevékenységi körébe pedig ingatlan bérbeadása, üzemeltetése, illetve felső szintű oktatás is beletartozik.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik