Szórakozás

Kedvező fordulat Kállay-Saunders verekedési ügyében

Az énekes két évvel ezelőtti balhéja kapcsán még mindig folyik a nyomozás, a legújabb szakértői vélemény pedig kedvez Andrásnak.

Kállay-Saunders András két évvel ezelőtt a Hajógyári szigeten keveredett verekedésbe. Az énekes szerint egy másik társaság kötött beléjük, ő pedig csak védekezett. Egy testvérpár azonban olyan súlyosan megsérült, hogy egyikük arc- és orrcsonttörést szenvedett, míg a másik agylebenyzúzódással napokig feküdt az intenzív osztályon. Utóbbi miatt életveszélyt okozó testi sértéssel vádolták Kállay-Saunderst, most azonban kiderült, hogy mégse volt ilyen súlyos a helyzet.

“A nyomozó hatóság által kirendelt igazságügyi szakértők szakvéleménye épp most érkezett meg. A genetikus szakértő szerint sem közvetlen, sem közvetett életveszélynem állt fent a sértettnél az elszenvedett sérülések következtében. Akárki rúgott belé, akármilyen mechanikával szenvedett sérülést, a szakértő kizárta az életveszélyes állapotot. Azaz Saunderst és társait sem lehet ezzel gyanúsítani. A radiológus pedig azt közölte: a sértett fejében keletkezhetett vérömleny, de a terjedelme és helye alapján neurológia tünetet nem váltott ki, kezelést nem igényel, spontán gyógyul, és maradandó egészségkárosodást nem okozhat. Ügyfelemmel változatlanul jogos védelemre hivatkozunk, bármi is lesz a jogi minősítés” – tájékoztatta a Borsot dr. Magyar György, Saunders ügyvédje.

Ennek értelmében maximum súlyos testi sértés vádja állhat fenn az énekessel szemben, ami a korábbi nyolc év helyett, legfeljebb három év börtönbüntetéssel súlytható.

Fotó: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik