Szórakozás

Ezért nem mutogatja nagyobbik gyermekét Béres Alexandra

Béres Alexandra (Array)
Béres Alexandra (Array)

A fitneszbajnok közösségi oldalán árulta el, miért kisebbik lányáról láthat gyakrabban fotókat a közönség.

Béres Alexandra Facebook-oldalán egy hosszú bejegyzésben osztotta meg követőivel, miért van az, hogy kisebbik lányáról Flóráról gyakrabban oszt meg képeket, mint nagyobbik gyermekéről, Pannáról. Az ok pedig nem más, mint az, hogy a fitneszbajnoknő félti az óvodáskorú kislány személyiségét, ami esetleg torzulna a könnyen jött ismertségtől.

“Több olyan komment érkezett Tőletek, hogy Pannáról ritkábban beszélek, mint a piciről… Most elmesélem Nektek az okát, hátha megértitek! Abban állapodtunk meg Krisztiánnal, hogy a gyermekeinket egy-másfél éves koruk után nem szerepeltetjük a médiában, mert nem szeretnénk, ha a személyiségük torzulna tőle… Egy “ismert” ember gyermeke mindenképp nagyobb figyelmet kap, akaratlanul is….

Ha társulna hozzá média jelenlét, azt az érzetet kelthetné a pici gyerekben, hogy az ismertség természetes, és könnyen elérhető. Pedig nagyon sokat kell dolgozni érte!!! Szeretném, ha a gyermekim két lábbal állnának a földön és a való világban nőnének fel…! Ezért nem engedem, hogy Panna újságokban szerepeljen (pedig higgyétek el szívesen “mutogatnám”, mert nagyon büszke vagyok rá) (…) Nagyon fontosak a kislányaim az életemben, sokat beszélek róluk interjúkban is, nem akarom “dugdosni” őket, csupán megóvni a személyiségfejlődésüket a látszat világtól…” – írja Alexandra, akinek teljes bejegyzését IDE kattintva tudja elolvasni.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik