Szórakozás

Hada Renáta máris újabb babát szeretne

A várandóssága alatt meghökkentő kijelentéseivel címlapra kerülő újságíró teljesen odavan háromhetes kisfiáért, férjével pedig már a kistestvéren "dolgoznak".

Hada Renáta nemcsak megmutatta cuki kisfiát a FEM3Café mai műsorában, hanem azt is elárulta, teljesen máshogy alakult kisfiával való viszonya, mint azt korábban elképzelte. A korábban sokakat megdöbbentő kinyilatkoztatásai ellenére ma már el sem tudja képzelni, hogy Pisti helyett egy kislánya legyen.

“Nem is gondoltam volna, hogy egyik pillanatról a másikra az ember anya lesz. Én tényleg túlaggódtam. Azok a félelmek, hogy majd pizsamában leszek, meg nem tudom mikor van éjszaka meg nappal; ilyen nincsen. Meg az, hogy a férjemet elhanyagolom… Nem, be az ágyba, és az a mi intim pillanatunk. Van időnk egymásra. (…) Nem tagadom, hogy én kislányt vártam. De ez egyből elmúlt. Már nem kérdés az, hogy most nekem a fiam a minden. És el sem tudom képzelni azt, hogy kislány legyen” – nyilatkozta a láthatóan elégedett és boldog celebhölgy, aki azt is elárulta, igaz, még csak három hete szült, de párjával máris azon vannak, hogy mihamarabb még egy bébi érkezzen a családba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik