Szórakozás

Eurovízió: Ezért nem mosolyog Boggie

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója komolyan, tudatosan dolgozik a céljaiért.

Kapcsolódó cikkek

Csemer Boglárka Boggie a Wars for Nothing című dalával képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, május 19-én lép először az európai közönség elé. Azt mondja, nem billentette ki a nagy felhajtás, ugyanúgy csinálja a dolgát most is, mint előtte. Az énekesnő egy interjúban arról is mesélt, hogy az emberek miért gondolhatják őt távolságtartónak és merevnek.

“Mert nagyon koncentrálok a feladatra. Vannak azok, akik zavarba jönnek, vihognak a nagy nyomás alatt. Én az a fajta vagyok, aki arra figyel például az interjúk közben, hogy mindent elmondjak, amit szeretnék. (…) A dalom, a Wars for Nothing egy komoly témát boncolgat, az éneklése közben nem lehet még mosolyogni sem. De koncerteken teljesen más, felszabadult és közvetlen vagyok” – mondta a Blikknek adott interjújában Boggie, aki nem csalódott, amiért külföldön előbb futott be.

“Nyilván kicsit elbizonytalanodtam, hogy nem jött gyorsan a várt siker, de amikor megkaptuk a visszajelzést külföldről, hogy ez igenis nagyon jó, akkor az nyugalmat adott. De abban is megerősített, hogy itthon, ha nem mész el a médiába, akkor kőkemény tíz év, hogy felépítsd magad, és még akkor sem biztos a siker. Remélem, az én dalom útja jó példa a generációmnak. Ne csak azt emeljük piedesztálra, aki a tévében szerepel, hiszen rengeteg érték van körülöttünk. Az igazi megméretés pedig nem a televízióban történik, ahol két és fél percig kell jónak lenni. Amikor egy 90 perces koncertet fel tudsz építeni, tudod vinni a közönséget, hatni rájuk, és nem utolsósorban megtölteni a koncerttermet, azt hiszem, ott kezdődik ez a szakma” – tette hozzá az énekesnő, akinek stábja néhány napja mutatta be az Eurovíziós színpadképét.


Fotó: MTVA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik