Szórakozás

Miklósa Erika örökbefogadott egy kislányt

Az operaénekesnő és harmadik férjének élete két hónappal ezelőtt fenekestül felfordult, adoptáltak egy gyermeket.

Miklósa Erika két évvel ezelőtt ment férjhez Csiszár Zsolthoz, akivel most közös gyereket vállaltak. A 45 éves operaénekesnő már régóta szeretett volna belevágni az anyaságba, de munkája miatt csak most vált alkalmassá az idő. Már gyerekként megfogadta, hogy örökbe fogad egy babát, így hét héttel ezelőtt hazavihették szőke kislányukat, akiért már most teljesen odavannak.

“Sokat mosolyog, és már most látszik, hogy erős személyiség lesz. Már kamaszlányként motoszkált bennem, ha olyan párt találok, aki szintén úgy gondolkodik, mint én, egyszer örökbe fogadok egy gyermeket. Egyszóval nem egészségügyi okok állnak a háttérben, lesz még vér szerinti babánk” – árulta el a Bestnek Erika, aki az adoptálással nagymamája példáját követte.

Az énekesnő óvni szeretné magánéletét, ezért nem árult el részleteket a piciről, csupán annyit, hogy nyílt örökbefogadással vették magukhoz, hogy gyermekük tisztában lehessen azzal, ki hozta őt a világra.

Szeretnm megosztani Mindenkivel nagy Boldogsgunkat, azt hogy rkbe fogadtunk egy kislnyt, aki bearanyozza mindennapjainkat

Posted by Erika Miklósa on 2015. május 14.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik