Szórakozás

Vádlottak padjára kerül Oszter Sándor

A rendőrség közel másfél év után lezárta a színész ellen indított nyomozást, akinek ittas vezetés vétsége miatt kell felelnie.

Oszter Sándor még 2014 februárjában hajtott az egyik budapesti bevásárlóközpont parkolójának oszlopába, megrongálva azt. A kiérkező rendőrök kérésére nem volt hajlandó megfújni a szondát, végül vérvétellel mutatták ki, hogy 2,17 százalékos volt a véralkohol szintje. A színész azt állította csak azután ivott, hogy leparkolt autójával, de később saját magyarázkodásába is belebonyolódott.

Oszter és ügyvédje az elmúlt egy év három hónapban számos indítványt adott be, abban bízva, hogy a rendőrség megszünteti a nyomozást, de nem így lett. A nyomozó hatóság vádemelési javaslattal továbbküldte az ügy nyomozati aktáit az illetékes ügyészségnek, a vétség ittas vezetés.

A MOM park kárát azóta sem rendezte senki, Oszter pedig nem kapta vissza jogosítványát. “Ügyfelem még nem kapta vissza a jogosítványát. Erre csak akkor kerülhet sor, amikor újravizsgázik, és részt vesz egy úgynevezett elterelésen, ahol az ittas gépjárművezetés veszélyeiről kell értekeznie szakemberekkel” – árulta el a Blikknek a színész ügyvédje.

Fotó: Szabolcs László

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik