Szórakozás

Razzia volt a Galambos Lajcsival hirdetett lakóparkban

Illegális árambekötések miatt vizsgálódnak a hatóságok egy tatai lakóparkban, amelyről Galambos Lajcsi korábban a sajátjaként nyilatkozott.

A Hír24 információi szerint kedden megjelentek az E-On szakemberei és a rendőrség munkatársai egy tatai lakóparknál, miután felmerült a gyanú, hogy ott illegálisan kötötték be az áramot. Úgy tudni, a bérlők fix rezsit fizettek, néhány tízezer forintot. A szakembereket állítólag megdöbbentette a látvány, hogy milyen kontár módon vezették be az áramot.

Ez az a tatai lakópark, amelyről évekkel ezelőtt Galambos Lajcsi sajátjaként lehetett olvasni, és amelynek weboldalán a mai napig megtalálható a híresség fényképe és ajánlása. Ezért felkerestük a mulatós-trombitást is, aki a telefonhívásunkkor már értesült arról, hogy több szerv is vizsgálódik az ingatlan környékén, azt azonban határozottan tagadta, hogy a tulajdonosa lenne. Elmondása szerint csupán reklámarca volt a lakások eladásának, de már évek óta semmiféle kapcsolata nincs a céggel.

Az E-On szóvivője, Egyházi Nikoletta kérdésünkre annyit közölt, hogy valóban jártak kint a munkatársaik egy tatai lakóparknál. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délután arról tájékoztatott, hogy az ügyben vesztegetés miatt indult eljárás, egyelőre ismeretlen tettes ellen. “Az eljárásban a nyomozók egy tatai lakóparkban 2015. május 12-én házkutatást és lefoglalást hajtottak végre. A folyamatban lévő büntetőeltjárással kapcsolatban jelenleg nem kíván további információt közölni a rendőrség” – írják válaszlevelükben. 

Kerestük a lakópark tulajdonosát is. A cég munkatársa visszahívást ígért, cikkünk megjelenéséig azonban ez nem történt meg. Amint megküldi válaszát, közöljük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik