Szórakozás

Elszánta magát a műtétre Rubint Réka

A fitneszlady tökéletes formában vágna neki a nyári programoknak, és ehhez egy operációt is szükségesnek tart.

Rubint Réka egy ideje megváltozott fizimiskával, leggyakrabban szemüvegben látható, ugyanis a kontaktlencse folyamatos viselésétől ödémás lett a szeme. A fitneszlady azonban nem szereti az okulárét, így látásjavító műtéten gondolkodik – derül ki a life.hu interjújából.

„Olyan érzésem van, mintha napszemüvegben lennék, gyakran leveszem. Erősen gondolkodom rajta, hogy megműttetem a szememet, az állandó szemüveg nem komfortos érzés. A lencsével pedig nem akarok újból kísérletezni. Félek a műtéttől, egy ideig napszemüveget kellene utána hordanom egy darabig. De biztos el fogom magamat rá szánni, de hogy mikor, azt nem tudom. Ugyanis nincs időm, annyira tele van a naptáram.

De nem csak a műtétre, az utána következő napokra is gondolnom kell, ugyanis utána pár napig még tornázni sem lehet. Július közepéig két táborom lesz, egy belföldi és egy külföldi, ahová a második repülőt töltöm, és rengeteg fellépés vár rám, nincs olyan hétvégém, ami üres lenne. A gyerekeknek már a török tábor is felér egy vakációval, viszont utána három hetet csak a gyerekeknek szentelek, együtt fog elutazni a család. De előtte muszáj lesz megműttetnem a szememet”- tervezget Rubint Réka, akihez hasonlót férje sehol nem talál.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik