Szórakozás

Bochkor: “Nem ígértünk egymásnak semmit, nem házasodtunk össze…”

A rádiós úgy véli, ők 10 év után is inkább "járnak" párjával, így legalább nem kell félni attól, hogy megszegik az esküjüket. Ráadásul szép menyasszonyt sem látott még.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor tízéves évfordulójuk alkalmából interjút adtak a Story Magazinnak, amiben azt is elárulták, miért nem házasodtak még össze, és miért is nem terveznek a későbbiekben sem esküvőt.

“Nem ígértünk egymásnak semmit, nem házasodtunk össze, mi járunk. Mivel nincs ígéret, nem kell attól félni, hogy megszegjük annak az eskünek a szövegét, amit más fogalmazott. Ezért sem házasodunk össze. (…) Tényleg nem számít az esküvő.

Egyébként is alig emlékszem jó lagzira. Akárhányon is voltam, a menyasszony általában nem nézett ki jól. Csináltak neki egy őrületes hajat, egy nem létező sminket, belekényszerítették egy olyan ruhába, amiben járni sem lehet. Nem akarom így látni Andit” – mondta el Bochkor. Párja szerint pedig az esküvő leginkább a “bizalmatlansági faktor kiküszöböléséről szól”; valaki mindig jobban akarja a ceremóniát, a másik pedig csak egyszerűen beadja a derekát.

A teljes interjút a Story legfrissebb, e heti számában tudja elolvasni.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik