Szórakozás

Stohl András bekötött kézzel, sérült fejjel állt színpadra

A színészt vasárnap este, a Testőr című darabban látták meglehetősen összetörve.

A napokban mi is megírtuk, hogy Stohl András nélkül folytatódnak a Jó estét nyár, jó estét szerelem című színdarab próbái, mivel az eredetileg főszerepet játszó színész leadta a szerepet. A Vígszínház azóta közleményt is adott ki a változásról:

“Művészi okokból, a színház vezetése Stohl Andrással egyetértésben úgy döntött, hogy a színész nem folytatja a Jó estét nyár, jó estét szerelem próbáit. A döntést minden résztvevő tudomásul vette, a Sötét ruhás fiú szerepét Wunderlich József vette át, így a próbák zavartalanul folytatódnak” – írják.

De ha ez nem lenne elég, a Bors olvasója vasárnap este egy másik előadáson fotózta le Stohlt, aki bekötött kézzel, puklis fejjel, láthatóan egy sérülés után állt színpadra.

“Fergeteges a darab, és a művészek is kiválóak, de nem lehetett nem észrevenni, hogy Stohl András bal keze be volt kötve. Nekem a mozdulataiból úgy tűnt, mintha a tenyerén sérült volna meg, és a homlokán is látszott két piros pukli. A kezével nemhogy fogni, de még támaszkodni sem tudott” – mondta el a néző a lapnak, akik megkeresésére Stohl András meglehetősen szűkszavúan reagált.

“Majdnem el van törve” – a színész mindössze ennyit árult el a sérüléseiről.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik