Szórakozás

Ezért akadt ki Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders Eurovízió (Array)
Kállay-Saunders Eurovízió (Array)

Az énekes Facebook-oldalán igen finoman és burkoltan fejtette ki véleményét a Fonogram Díj jelöltjeivel, pontosabban saját jelölésének hiányával kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

Kállay-Saunders András közösségi oldalán nagyon diplomatikusan egy szót sem ejtett egyik díjra esélyes zenészről sem, de posztja elég egyértelműen szól arról is, hogy az énekes fájlalja, amiért őt tavalyi sikeres szereplése után sem jelölték az idei Fonogram Díjra.

A lehetséges győztesek között egyébként az Eurovízió idei indulója, Boggie is ott van, rajta kívül pedig többek közt Ákos, Rúzsa Magdi, Király Viktor és a Wellhello is szerepel a jelöltek listáján.

A tavalyi Dalfesztiválon 5. helyezést elérő Kállay-Saunders úgy véli, hiába próbál duplán bizonyítani, az emberek itthon eleve előítélettel fogadják a személyét.

“….Hihetetlen volt, hogy mennyire tiszteltek minket a külföldi országokban, mennyire pozitívak voltak velünk kapcsolatban, miközben itt csak azt ment : “NEM IS MAGYAR MENJEN VISSZA AFRIKÁBA (életemben nem voltam ott) és más hülyeségek. Most rám írt egy barátom, hogy András miért nem vagytok jelölve egy Fonogram díjra …..Szerintem nem kell többet írnom erről. (…) Ha tudnátok, hogy kb. kétszer annyit kell dolgoznom, hogy azt elérjem, amiért másnak csak egyszer kell, vagy hogy elismerjenek….” – írja az énekes. 

Mielott brmit irok, szeretnem tisztazni, en soha nem gondolok tobbet se kevesebbet magamrol mint masokrol.2014ben…

Posted by Kállay-Saunders András hivatalos oldala on 2015. május 11.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik