Szórakozás

Aurelio már nem tetszik magának

A VV7 nyertese tükörképével szembesülve döntött úgy, hogy nagy változásokat eszközöl életében.

Aurelio mindig is hiú volt, ám saját bevallása szerint a villaléte óta elhanyagolta magát, és lustává lett. A bicikli helyett mindig autóval járt, nem sportolt, és étkezésében sem az egészséges ételeket részesítette előnyben. Ennek eredményét már látja is magán, és egyáltalán nem elégedett.

“Alapból minden reggel elmondtam, hogy anyukám, milyen szép fiút szültél, de amikor a tükörbe nézve már magamnak se tetszettem, akkor elgondolkodtam. Már hónapok óta mondogatom, hogy komolyabban foglalkozom a sporttal, de két héttel ezelőtt végre eldöntöttem, hogy lemondok a gyorséttermi kajákról, és rendszeresen eljárok mozogni” – kezdte Aurelio a 8:08 Minden Reggel műsorában.

A szájhős valóságshow sztár azt is elárulta, hogy villabarátnőjével, Zsófival most épp megint külön utakon járnak, ami szintén ösztönzőleg hatott terveire. “Ha az ember épp egy párkapcsolati válságot él át, akkor nem csak a párjának, de magának is bizonyítani akar, hogy többre képes. Ez motivál engem is, na meg persze az egoizmusom, de persze Zsófinak is köze van hozzá” – mesélte Au.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik