Szórakozás

Taxis támadt B. Tóth Lászlóra

A sofőr egy szóváltást követően rángatta ki a taxiból a rádióst, pedig ő ment rossz címre.

Még egy év sem telt el azóta, hogy egy taxis megverte az omegás Benkő Lászlót és Debreceni Ferencet, egy újabb híresség került konfliktusba utazás közben. B. Tóth László évtizedek óta dolgozik az éjszakában, s nemegyszer hívott már kocsit ugyanettől a társaságtól, ám még soha nem volt gondja a sofőrrel.

“A lányomnál voltam látogatóban a Mese közben, a kocsi azonban a Mese utcába ment, tehát már a címfelvétellel is baj volt. Ezt a diszpécsertől tudtam meg, akit jó negyedórás várakozás után hívtam fel, pedig szerintem engem kellett volna keresniük már ennyi idő után. Akkor már mentem lefelé az utcán, amelynek a végén megláttam a taxit. Érdeklődésemre, hogy miért nem jött a címre, az úr nem túl udvariasan azt mondta: egyirányú utcába ő nem megy föl, emiatt nem tesz kerülőt. Ezt nem igazán értettem, ezek szerint rossz helyen lakik a lányom… (…) Szó szót követett, mire kiugrott a kocsiból, átjött az anyósülés oldalára, és kirángatott az autóból azzal, hogy ő engem nem visz sehová. Azt nem tudom, hogy tudta-e, ki vagyok, és nem is érdekel. A baj az, hogy szerintem ilyen bárkivel megtörténhet, és nem biztos, hogy mindenki tesz ilyesmiről bejelentést” – mondta a Blikknek B. Tóth, aki természetesen a taxitársaságnál is panaszt tett az incidens miatt.

A cég már le is folytatott egy belső vizsgálatot, ami szerint egy sajnálatos kommunikációs hiba folytán nézeteltérés alakult ki a megrendelés helyszínén B. Tóth László és a vállalat felségjelzése alatt szolgáltatást teljesítő taxi gépkocsivezetője között. Az ügyben a társaságnál szolgálatot teljesítő érintett személyek munkavégzését azonnal felfüggesztették.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik