Szórakozás

Rajonganak a nők KERO-ért

KERO (Array)
KERO (Array)

A színházkedvelő hölgyek nemcsak az ügyeletes színészekért, de a direktorért is odavannak. Pláne, ha még tévében is szerepel.

A Budapesti Operettszínház sztárjai azonban sokat tudnak arról, milyen vékony a határ a rajongás és a zaklatás között – írja a Bors.

Dolhai Attila leginkább csak süteményeket kap, és az ország minden pontjára elkísérik hölgyrajongói, a színház ügyeletes szívtiprója, Peller Károly azonban már távoltartási eljárás indítására is kényszerült, mivel az egyik hölgy folyamatosan a párjának adta ki magát. Ráaádásul még a minisztériumnál is kilincselt, hogy kedvencének kijárjon egy Kossuth-díjat, a művészt pedig napi 40-50 üzenettel bombázta.

A rajongásból még a 64 éves rendezőnek, volt direktornak, Kerényi Miklós Gábornak is kijut.

“A Rising Star időszakában megszaporodtak a rajongóim . Volt egy hölgy, akinek buta módon megadtam a telefonszámomat, óvónőnek adta ki magát, és rendszeresen aláírásokért, fotókért zaklatott. Akkor kezdtem el gyanakodni, amikor személyes üzeneteket kért a még olvasni nem tudó óvodás csoportjának. Kiderült, hogy már régen nem óvónő” – mesélte a lapnak KERO tanár úr.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik