Szórakozás

Kulcsár Edina: Azt gondolják, hogy semmit nem csinálok

Kulcsár Edina (Array)
Kulcsár Edina (Array)

A szépségkirálynő elárulta, reggeltől estig akad tennivalója, legfontosabb teendője persze az, hogy ügyeljen a szépségére.

Kulcsár Edina hamarosan Amerikába indul, ahol musicalénekesként fogja kipróbálni magát, de a Velvetnek most azt is elárulta, itthon sincs ideje unatkozni.

„Sokan azt gondolják, hogy semmit nem csinálok egész nap, de azért van dolgom. Próbálom magam képezni, jelenleg angol tanfolyamra járok, szépségkirálynőként az is munkám, hogy ügyeljek a szépségemre, az edzés is sok időt elvesz, és jelenleg építkezünk is. Én sem értem, de az elmúlt egy hónapban végül is reggeltől estig megyek.

Több lábon szeretnék állni. Szeretnék kommunikációt tanulni, de még előtte ki akarom használni a modellkedési lehetőségeimet, hiszen a következő Magyarország szépe verseny után még van úgy fél évem, ameddig azt mondhatom, hogy én vagyok a második legszebb nő a földön” – mondta el Európa legszebbje, aki azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy még 30 éves kora előtt, azaz a következő 6 évben szeretne anyukává válni.


Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik