Szórakozás

Schobert Norbi sem tud segíteni Tóh Verán

Az énekesnő mintha feladta volna a fogyókúrát, nem tartja be Norbi utasításait.

Tóth Vera és Schobert Norbi tavaly októberben végigjárták a hazai sajtót azzal, hogy együtt dolgoznak az énekesnő fogyásán. A cél az volt, hogy ez év tavaszáig Vera már csak hetven kilót nyomjon. A fitneszguru komolyan vette a küldetését: száműzte a konyhájából a szénhidrátok nagy részét, és egy speciális edzéstervet is összeállított számára – de mindhiába. Fél év fogyókúra után alig látszik változás Vera alakján. Norbi a lassú fogyást akkor azzal indokolta, hogy míg egy átlag túlsúlyos ember óriási do­log­nak tartja, hogy foglalkozik vele, addig Vera művészként egészen másképp áll a kérdéshez.

“Igazából nem látom benne a törekvést és a tüzet, úgyhogy nem akarom őt noszogatni. Mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné. Nem tudok másik ember helyett sem élni, sem enni” – fakadt ki a Borsnak Schobert Norbi, aki úgy tűnik, elengedte Vera kezét, és nem erőlködik tovább, hogy a módszerével segítsen a teltkarcsú lányon.

“Valamennyire igaza van Norbinak… Nagyon szeretem az ételeit, hatásosak, hi­szen súlygyarapodásom nincs. Csak a sportot kéne beiktatnom az éle­tembe. Norbival teljesen más a felfogásunk ilyen téren. Őt a sportra nevelték tizenéves kora óta, én énekesnő vagyok. Nekem az első a zene. Hajnali négyig koncertezem, én nem tudok felkelni hatkor, hogy egy szigetkört fussak. Nem próbáltam ki a Norbi-féle gyakorlatokat. Kaptam tőle egy csomó DVD-t, de alig vagyok otthon, így nem tudok a képernyő előtt sportolni. Az edzőtermekkel meg eleve problémám van, én a természetben szeretnék sportolni. (…) Ha két éve futunk össze, akkor biztos, hogy sikerül, de nincs ennek vége, ha leveszi rólam a kezét Norbi, ha nem! Én megköszönöm, hogyha még egy kis türelemmel van irántam, de természetesen azt is megértem, ha elfogyott neki. ­Szeretném, ha büszke lenne rám, és köszönöm, hogy eddig is segített és küldi az ételeit. Most ez így nem jött össze” – mondta a Borsnak Vera, aki most intenzív sétával próbálja leolvasztani magáról a kilókat.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik