Szórakozás

Felcsúti Omega-botrány: Kóbor János mosolyog a seggnyalózáson

Kóbort a szitokáradat sem térít el attól, hogy az Omega Oratóriummal fellépjenek Felcsúton.

Néhány nappal ezelőtt az Omega basszusgitárosa, Mihály Tamás bejelentette, hogy nem hajlandó Felcsúton játszani, mivel szerinte ennek mögöttes jelentése van. Ezt Kóbor János visszautasította, és a felcsúti stadion építészeti értékével magyarázta a koncertet. Sokan ezután is úgy gondolták, hogy politikai szerepvállalás ott játszani, nekik üzent hétfőn a Borson keresztül az Omega frontembere.

“Olyanokat is olvastam magunkról, hogy ‘seggnyaló, talpnyaló vén hülyék va­gyunk’. Az ember szomorúan mosolyog ezen, de ilyesfajta párbeszédet nem akarunk folytatni. Ebből az egészből Mihály Tomi csinált politikát. Mint már említettem, a koncertet Makovecz Imre tiszteletére tartjuk, a stadion vezetőit mi kerestük fel, és először nemet mondtak, azzal indokolva, hogy a stadion nem erre a célra készült. Miután kiderült, hogy a fű és a pálya vízelvezetése nem tökéletes, és le kell cserélni, felajánlották, mint egyedüli lehetőséget, a június 13-i időpontot. A Beat Misének több koncerthelyszíne lesz, valamennyit az Omega Management rendezi, senki nem rendelte meg és nem is fizeti” – mondta a Borsnak Kóbor, aki hozzátette: a tiltakozó basszusgitáros egyébként sem lépett volna színpadra Felcsúton.

“Szomorúan látom, ahogy Mihály Tomi gerjeszti az indulatokat Facebook-oldalán, ő sem az Oratóriumban, sem a Beat Misében, sőt már előtte a Rapszódia koncerteken sem akart részt venni, ezért számunkra érthetetlen, miért csinálja ezt. A mi mottónk ma is az: a kötéltánc megtanít arra, az egyensúly se jobbra, se balra” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik