Szórakozás

Cserpes Laura a pletykák ellenére is kitart Berki mellett

A műsorvezető eddig eltitkolt szeretője kitálalt Berki hűtlenségéről, ám úgy tűnik, ez egyelőre nem vet árnyékot új szerelmével való kapcsolatára.

Berki Krisztián és a visszafogott Cserpes Laura még csak egy hete jelentették be, hogy másfél hónapja egy párt alkotnak, máris jönnek a bonyodalmak. Az Éden Hotel műsorvezetőjének exe, akivel Costa Ricán együtt dolgoztak, most nyilvánosságra hozta kilétét. Zsuzska elmondta, hogy Krisztiánnal úgy éltek, mint a szerelmesek, bemutatta őt a barátainak, és a közös otthonukat tervezgették, aztán egy nap, amikor mellette ébredt reggel, délután már Laurával fotózkodott.

A lány becsapva érzi magát, Laura viszont újdonsült párjának hisz, aki azt állítja, csak szexuális kapcsolat fűzte Zsuzskához.

“Laura tisztában volt azzal, hogy Krisztiánnak volt egy élete azelőtt is, hogy találkozgatni kezdtek volna. Laura ezt a kapcsolatot azonban tiszta lappal kezdte, nem akar foglalkozni semmilyen múltbeli dologgal. A lány tudott Zsuzska létezéséről, azt is tudta, hogy Krisztiánnak volt köze hozzá. Éppen ezért ez a dolog egyelőre nem rengeti meg a kettejük kapcsolatát. Inkább Krisztiánnak hisz, mint a szemének” – árulta el a Blikknek az énekesnő egyik ismerőse.

A napilap szerint Berki annyira bizonyítani akar a vallásos Cserpes családnak, hogy a Vidám Vasárnap másfél héttel ezelőtti felvételére is elkísérte őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik