Szórakozás

Lázban ég Anglia a második royal baby miatt

katalin hercegnő (katalin hercegnő, vilmos herceg)
katalin hercegnő (katalin hercegnő, vilmos herceg)

Nemcsak a britek, de talán a világ szeme is a királyi családra szegeződik a napokban; Katalin hercegné szülése bármelyik pillanatban megkezdődhet.

Elérkezett a kiírt időpont, Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke már valóban akármelyik percben megszülethet.

Azt a királyi családban mindvégig gondosan titkolták, a kis György herceg öcsikét, vagy hugicát kap-e hamarosan, pedig valószínűleg ennél nagyobb érdeklődés és találgatás már csak a pici neve körül van. 

A titkokra hamarosan úgyis fény derül, egyelőre viszont csak annyi tudható, hogy Katalin hercegnő hamarosan bevonulhat a londoni St. Mary kórházba, ahol a US Weekly értesülései szerint egy négycsillagos hotel luxuslakosztályához hasonló szülőszobát kap majd, és természetesen pihenését is biztosítják; tehát az ifjú királyi sarj ideje egy részét valószínűleg a csecsemőszobában fogja tölteni.

A brit alattvalók mindenesetre hetek óta lázasan készülnek a második royal baby érkezésére, közülük a legelszántabbak már napok óta a kórház előtt táboroznak. A rendőrség kordonokkal biztosítja a kórház előtti területet, és természetesen a hercegi párral és a születendő babájukkal kapcsolatos emléktárgyak is ellepték már a boltokat, na és persze a legnagyobb rajongók otthonát.

Fotók: Europress


Ajánlott videó

Olvasói sztorik