Szórakozás

Rákóczi Feriéknél hamarosan érkezhet a harmadik baba

A rádiós műsorvezető és párja nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy Panna és Soma kistesót kapjon, így az esküvőt még mindig napolják.

Rákóczi Feri imádja a gyerekeket, így ha tehetné, egy egész focicsapatot összehozna szerelmével. Egyelőre azonban csak a harmadik tervezésénél járnak, de remélik, hogy minél hamarabb érkezik a csöppség.

“Bár alig férünk el a lakásban a nagyszerű gyerekeink és a rengeteg cuccunk miatt, igen, valóban aktívan benne vagyunk az alkotási fázisban. Most maximálisan ezen ügyködünk, így bármikor összejöhet a harmadik gyermekünk” – mondta a Blikknek Feri, aki nemrég Kasza Tibi műsorában könnyezte meg gyermekei produkcióját.

Rákóczi párja szerint semmi nem fog változni azzal, ha bővül a család: “Egy 21. századi nőnek több szerepe van, az anyaság mellett igenis belefér az önmegvalósítás, és persze azt sem szabad elfelejteni, hogy közben szerelmes társ is. Ez a jövőben sem lesz másképpen, három gyerekkel sem. De ha a harmadik is olyan nyugodt lesz, mint a nagytesók voltak, akkor ki is fogjuk tudni aludni magunkat” – magyarázta Judit, aki korábban azt az ígéretet kapta gyermekei apjától, hogy a harmadik baba után a lagzira is sor kerül, ám egyelőre ez még nincs napirenden.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik