Szórakozás

Kiállnak a hírességek a megvert köztévés mellett

D. Tóth Kriszta, Hajdú Péter, és Vujity Tvrtko is vérlázítónak tartja Borsa Miklós megverését.

Mint megírtuk, munkája miatt megtámadták és bántalmazták az M1 egyik műsorvezetőjét, Borsa Miklóst. A Hír24 információi szerint a köztévés szeme alatt egy fekete monokli éktelenkedik, ezért nem tud jelenleg műsort vezetni. Az interneten sorra állnak ki Borsa mellett a magyar hírességek, akik szerint felháborító az eset.

“Idáig nem juthatunk el. Egyszerűen nem. Mindegy, ki mit gondol arról, ami a közmédiában történik. Egy embert megvernek azért, mert valahol dolgozik, mert valamit mond a tévében. Nem ilyen oszágot akarok” – posztolta Facebook-oldalára D. Tóth Kriszta.

“Munkája miatt bántalmazták az M1 műsorvezetőjét, Borsa Miklóst, aki jelenleg nincs abban az állapotban, hogy dolgozni tudjon. Egy férfi megkérdezte tőle, hogy ő olvassa-e a híreket, majd az igenlő választ követően”most hazudj!” felkiáltással leütötte az újságírót, aki az arcán sérült meg. Gondolhat bárki bármit az M1-ről, amit én nem is nézek, ettől függetlenül MÉLYEN FELHÁBORÍT AZ ESET! Borsa Miklósnak mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!!!” – írta Vujity Tvrtko.

“Vérlázító!!! Munkája miatt verték meg Borsa Miklóst az M1 híradósát! Jobbulást kívánok Miklósnak és nagyon remélem, hogy a rendőrség minél előbb elfogja támadóit!” – osztotta meg Hajdú Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik