Szórakozás

Rosszakaróinak üzent Vastag Csaba

Hetek óta zaklatók keserítik az X-Faktor győztesének napjait, vasárnap hajnalban közvetlen életveszélybe is került.

Mint megírtuk, Vastag Csaba gyanús defektet kapott vasárnap hajnalban, egymás után kétszer eresztettek le a kerekei, amikor egy koncertről tartott hazafelé. Ha nem veszik észre a kiszúrt gumikat, 120-nál simán elszállhattak volna az autópályán.

“Engem nem lehet megijeszteni. Hálás vagyok a rajongóknak, akik tudnak erről a helyzetről. A reakció­juk az volt, hogy minden koncertemen és nyilvános megjelenésemkor óvnak engem és az autómat is, nem hinném, hogy másnak ilyen lelkes rajongóközössége lenne” – mondta a Borsnak az énekes.

Bár Csaba nem mondta ki, valószínűsíti, hogy a négy – koncertjeiről két hete kitiltott – rajongóval hozható összefüggésbe a dolog. A nők zaklatni kezdték, és nemcsak a koncerteken jelentek meg, hanem már Csaba otthona előtt is fel-felbukkantak. A nap huszonnégy órájában kö­vették a sztárt mindenhova. Az énekes természetesen kiakadt, a menedzsere segítségével igyekezett megoldani a helyzetet úgy, hogy privát üzenetet írtak a szóban forgó lányoknak, akiket azonnali hatállyal kitiltottak a kon­certekről, és felszólították őket arra is, hogy soha többé ne jelenjenek meg Csaba fellépésein.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik