Szórakozás

Hujber Ferenc: Muszáj volt meghalnom!

A színész nem bánja, hogy év elején kétszer is szembenézett a halállal, sőt biztos benne, hogy a jövőben még többször is lesz erre példa.

Hujber Ferenc keringése még szilveszter éjjelén omlott össze, az ezt követő napokban pedig kétszer is leállt a szíve, amikor az intenzív osztályon feküdt. A színész azt mondja, már jól van, habár családja és kollégái aggódnak, hogy a feszített munka ismét gondot okozhat. Hujber mindezek ellenére nem aggódik az élete miatt, sőt azt mondja még lesz néhány találkozója a halállal, amitől egyáltalán nem tart.

“Muszáj volt meghalnom! Egyébként többször voltam már közel az elmúláshoz. Legalább tizenöt olyan balesetem volt, amiben meghalhattam volna. Volt, hogy autó vágta le majdnem a fejemet, vagy 15 méterről zuhantam le egy fáról, és kevés híján eltört a gerincem. Semmi újdonság nem volt abban, hogy januárban megint újraélesztettek. Úgy érzem, még több életem is van, nem használtam ki az összes randevúmat a halállal, akivel amúgy jó barátságban vagyok” – mesélte a Blikknek a színész, aki korábban öngyilkosságot is kísérelt már meg.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik