Szórakozás

Meztelenre vetkőztették VV Fannit

VV Fanni (Array)
VV Fanni (Array)

Pikáns fényképek készültek a tündérfalvi villalakóról, aki ráadásul csak utólag szembesült azzal, hogy bugyi nélkül maradt.

Fehérneműmodell lett VV Fanni. A VV7 nagyhajúját ugyanis egy fehérneműmárka már a Való Villában kiszúrta magának, így néhány nappal ezelőtt a fényképezőgép előtt is megmutathatta, valóban érdemes volt-e számítani rá.

“Életemben először állhattam fotós kamerája előtt, már a megkeresésnek is örültem, de így, utólag kizárólag pozitív élményeim vannak. Mindenki azon dolgozott, hogy a lehető legdögösebb legyen a sorozat, így én is. Ennek a fotózásnak köszönhetően a modellkedés gondolata sem áll már távol tőlem, azaz minden hasonló lehetőséget meghallgatok majd, és szívesen vállalok hasonló munkákat a későbbiekben is” – mondta el Fanni, aki néhány nappal a fotózás előtt plasztikai sebésznél járt, ahol a pletykák szerint az orvosnak sem volt hajlandó megmutatni a melleit, annyira szégyelli őket. Így ő is csak a fényképek elkészülte után szembesült azzal, hogy életében először nyilvánosan meztelenkedett.

“Testszínű bugyi volt rajtam, a fotós a kép kedvéért azonban leszedte rólam. Természetesen amennyiben akadna egy komoly megkeresés egy nagy magazintól, hogy többet mutassak meg magamból, elgondolkodnék, de mindent akkor sem láthatna belőlem a világ, azaz kizárólag művészi sorozatban lehet gondolkodni” – mondta el Fanni a merészebb képek kapcsán.

Fotók: Poppy Lingerie/Baksa Norbert


Ajánlott videó

Olvasói sztorik