Szórakozás

Habony képtelen elválni Kapócs Zsókától

A harmadik válóperes tárgyaláson sem jelentek meg a felek, ezért hivatalosan még mindig házastársak.

Már egy éve képtelen elválni egymástól Kapócs Zsóka és Habony Árpád. Azért húzódik ennyi ideig a folyamat, mert a házasságkötés után egyből váló színésznő és a miniszterelnöki tanácsos valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva egyetlen kitűzött válóperes tárgyaláson sem jelentek meg. A másfél héttel ezelőtt tartott harmadikra is csupán az ügyvédjeiket küldték el, így a bíróság immár a negyedik időpontot tűzte ki nekik.

A Blikk felhívta Habonyt, hogy ennek mi az oka, és bár felvette a telefont, érdemben nem kívánt nyilatkozni. Kapócs pedig azzal érvelt, hogy nem szeretne a magánéletéről beszélni. A lap informátora szerint azért nem jelentek meg eddig, mert volt némi esély arra, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat, még találkozgattak is.

Ha a felek továbbra sem jelennek meg a tárgyaláson, Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint akár pénzbírságra is számíthatnak, mert a bíróság nem hagyhatja, hogy az érintettek ne a bíróság tekintélyéhez méltóan járjanak el. A személyes meghallgatások után egyébként már az ügyvédek jelenlétében is kimondhatják a válást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik