Szórakozás

Csisztu Zsuzsa nem vett részt exférje temetésén

Csisztu Zsuzsa (Csisztu Zsuzsa)
Csisztu Zsuzsa (Csisztu Zsuzsa)

Hétfőn kísérték utolsó útjára az üzletembert, Básthy Istvánt, aki tánc közben, szívrohamban halt meg.

Básthy István február végén hunyt el, barátja, Doszpot Péter feleségének a születésnapi vacsoráján. A tragédiát sem a jelenlévők, sem pedig a kiérkező mentők nem tudták visszafordítani. Az üzletembertől hétfőn, a verőfényes napsütésben vettek búcsút családtagjai, és barátai, ám a gyászolók között nem tűntek fel a híres ismerősök, sőt volt felesége, Csisztu Zsuzsa sem – írja a Blikk.

A ma már kétgyerekes családanya hat évig élt együtt Básthyval, akivel elválásuk nem volt túl békés az anyagiak miatt. A napilap felkereste a televízióst, hogy megkérdezze, miért nem jelent meg a temetésen, de Csisztu hamar lerázta őket. Később közösségi oldalán adott magyarázatot.

“Noha az elmúlt évtizedben semmilyen kapcsolatban nem álltam a volt férjemmel, Básthy Istvánnal, váratlan halála kapcsán a lehető legőszintébben és sallangmentesebben szeretném részvétemet kifejezni családja és hozzátartozói felé. (…) A gyász, vagy a személyes búcsú maximálisan magánügy. Én, magam ezt egy gyászmise keretében tettem meg” – írta az egykori tornász.

Fotó: Story-Best Archívum

Ajánlott videó

Olvasói sztorik