Szórakozás

Nemhogy véget ér, elölről kezdődik Alekosz pere

A realityhős tegnap még abban bízott, hogy végérvényesen pontot tehet az RTL Klub és közte feszülő vitára, de a tárgyalás egészen más fordulatot vett.

Alekosz tegnap délután számolt be közösségi oldalán arról, hogy ma végre lezárul évek óta húzódó pere az RTL Klubbal. A csatorna azután perelte be a VV4 győztesét, miután az szerződést szegve a TV2 műsorában feltűnt. A bíróság elsőfokú ítélete szerint visszavették a görög nyereménylakását és autóját, ténylegesen azonban ez nem történt meg.

A mostani tárgyalásra Alekosz két biztonsági őrrel érkezett, akiknek az volt a feladatuk, hogy megvédjék a celebet a kamerák kereszttüzétől, habár később mégis beleegyezett a felvételekbe. A tárgyalás végül nem nyúlt hosszúra, a Fővárosi Ítélőtábla ugyanis hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet, mivel szabálysértést észlelt az eljárásban. Ez pedig annyit jelent, hogy Alekosz lakáselkobzó ügye most teljesen elölről kezdődik – írja a Blikk.

“Nincs végső döntés! Ma 10.00-kor az Ítélőtábla másodfokon szakmailag kifogásolhatónak és megalapozatlannak találta az RTL Klub álláspontját és megsemmisítette annak a lakásomra irányuló visszakövetelését. Az Ügy kezdődik előröl (sic!). Kedvelőimnek a bizalmat megköszönöm!” – írta Alekosz a Facebookon.

Ezt olvasta már? Pippa Middleton feneke után mellei is debütáltak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik