Szórakozás

Ki az Éden Hotel legjobb nője?

Most, hogy már a taktikai reality női versenyzőinek több mint a felét megismerhettük, ideje csajmustrát tartani.

A TV2 paradicsomi helyszínen forgatott valóságshow-ja a beígért szórakoztatás mellett, az egy négyzetméterre jutó bikinis lányok számát is maximalizálja. Az Éden Hotel teljes adásfolyama során 14 hölgyet ismerhetünk meg, akik közül nyolcat már láthattunk a képernyőn hosszabb-rövidebb ideig.

Azt kell, hogy mondjuk, az egyik legcsinosabb versenyző olyan gyorsan repült, hogy már alig-alig emlékszünk a nevére is, de hogy Önöknek ne kelljen erőlködni, inkább mutatjuk is Evelint, aki már az első este bevállalta, hogy meztelenül fürödjön. Nagy szerencsénkre, akkor sem ért minket csalódás, miután ledobta a textilt, de vitatkozzanak velünk, ha nem értenek egyet.

Volt olyan pucér fürdőzés is, amit bár ne láttunk volna. A legutóbbi kieső, a hidrogénszőke Naomi meztelen látványa több mint kiábrándító, de sunyi tekintete is elég ijesztő volt számunkra. De hogy ne mi legyünk a rossz arcok, megadjuk a pluszpontot világítóan kék szemeiért.

 Fotó: TV2

A szerelmes Adrienn csupasz valója sem az, amire a szépérzékünk vágyik. Az ő esetében kivételesen Berki Krisztiánnal kell egyet értenünk, aki szerint ruhában korrekt a csaj, de a kancsótest nem nyerő, ahogy a narancsbőr sem. Az arca viszont szép… amikor épp nem Patrikra féltékenykedik.

 Fotó: Facebook

Apolka az utolsó természetes szépség a sorban. Nem is tudunk nagyon belekötni, bár ki se emelnénk semmit. Mondjuk a párját, Petit elvarázsolta a hangjával, és valószínűleg azokat a férfiakat is, akik azt szeretik, ha van mit fogni egy nőn.

Aztán jönnek a műlányok, a playmate, Mariann és a táncos Snjezana. A két lány “meglepő” módon azonnal egymásra talált. A félig bosnyák Snjezi egy XS-es kiadás, vitathatatlanul jó mozgással és csinos alakkal. Habár smink nélkül nem szívesen nézegetjük, valószínűleg a figyelmet úgyis elvonják hatalmas mellei.

 
Mariann előnye vele szemben, hogy arányos adottságokkal van megáldva, vagy elkészítve…

 Fotó: TV2

Csak hogy mindenkit megemlítsünk, Nóri és Timi maradt még ki a sorból, de ők annyira átlagos és feledhető karakterek, hogy többet most nem is tennénk hozzá. Azért egy-egy fotóval megidézzük őket.

 Fotó: Facebook

Önök szerint milyen a felhozatal? A fenti nyolc lány közül elnyerte valaki a tetszésüket vagy még várnak a bombanőre?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik