Szórakozás

Tóth Gabi rákattant a Szulejmánra, ráadásul hasonlít is Hürremre

Tóth Gabi (X Faktor, Vannak új csodák)
Tóth Gabi (X Faktor, Vannak új csodák)

Az énekesnő úgy véli, sok a hasonlóság közte, és a török szappanopera hősnője között.

Tóth Gabi azután figyelt fel a Szulejmán című sorozatra, amikor az RTL Klub egyik sminkese megjegyezte, hogy nagyon hasonlít a főszereplő Hürremre -tudhatjuk meg a Bors cikkéből. Az énekesnő a lapnak el is mesélte, ő is látja a hasonlóságot saját maga, és a sorozat szereplője – vagy inkább karaktere – között.

“Emlékszem, már az X-Faktor forgatásai alatt megjegyezték a sminkesek, hogy hasonlítok Hürremre, pedig akkor még nem is ismertem. Azóta én is látok azonosságot, ráadásul személyisége, a küzdelmes, erős nő jelzőt, aki még jég hátán is megél. Soha nem voltam sorozatfüggő. Időm sincs rá, és a szappanoperákat sem kedvelem. Ám ez a film egy olyan kultúrát, történelmi helyeket, szituációkat mutat be, melyekkel teljesen elvarázsolnak. Az építészet, a ruhák, az ékszerek, és persze a szereplők” – áradozott Tóth Gabi, akinek bevallottan bejönnek a korabeli török pasik is.

Ha önök kevésbé ismerik a szappanoperát, mint az énekesnő, akkor most megmutatjuk a legendás Hürremet, no és persze Tóth Gabit is. Alább pedig szavazhatnak, önök szerint tényleg van-e hasonlóság a két celebritás között?

Hürrem  (Fotók: Facebook) 

 Tóth Gabi

És ezt olvasta már? Demcsák Zsuzsa dekoltázsa elvitte a show-t csütörtökön a TV2 reggeli adásában

Ajánlott videó

Olvasói sztorik