Szórakozás

Hujber Feri: Alig várom, hogy elköltözzek Magyarországról

A színész minden vágya, hogy elhagyja az országot, és külföldön kezdjen új életet. Ezúttal családját is vinné magával.

Hujber Feri már korábban is próbálkozott külföldi munkavállalással, de a londoni élet nem jött be neki, így végül hazaköltözött. Most azonban ismét elvágyódik, egy egészen más kultúrába, ahol az emberek pozitívak, és ahol feleségével és két gyermekével boldogan élhet.

“Semmilyen formában nem képzelem el itthon a jövőmet. Alig várom, hogy a gyerekek egy kicsit nagyobbak legyenek, és az egész családdal menjek külföldre. Már az is meg van, hogy hová, de ez egyelőre titok, de nem London, és nem is Amerika. Olyan helyre akarok menni, ahol boldogok az emberek, és én magam is boldog lehetek” – árulta el Feri a Frizbiben.

Az újévet a kórházban töltő színészt az sem érdekli, ha nem foglalkozhat a jövőben szakmájával. Számára a kommunikáció, és az irányítás a fontos, ezért biztos benne, hogy talál majd magának való munkát. “Majd meglátjuk, hogy mit fogok ott csinálni, de nagyon alkalmazkodó vagyok” – mondta Hujber, aki kislánya egy éves koráig még biztosan Magyarországon marad. “Még nagyon pici a kislányom, még nem mozdítható. Meg kell várni, hogy legalább egy éves legyen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik