Szórakozás

Meghalt Básthy István

Az üzletember csütörtökön este tánc közben, Doszpot Péter feleségének születésnapi vacsoráján kapott szívrohamot. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Szívinfarktust kapott és meghalt életének 61. évében csütörtök este Básthy István. Az ismert magyar üzletembert Doszpot Péter feleségének születésnapi vacsoráján, tánc közben érte a halál. A jelenlévők elmondása szerint hirtelen összeesett, ám hiába próbálták meg újjáéleszteni, már a gyorsan kiérkező mentősök sem tudták megmenteni az életét.

A Hír24-nek Doszpot Péter megerősítette a hírt. Az egykori gyilkossági főnyomozó a hozzátartozóktól úgy tudja, hogy Básthy súlyos szívbeteg volt, nemrég műtötték is.

Básthy István nyolc éven át volt Csisztu Zsuzsa párja, 2004-ben váltak el.

“Ezúton is szeretném részvétemet nyilvánítani, együttérzek a jelenlegi hozzátartozókkal. Istvánnal hosszú évek óta semmilyen kapcsolatom sem volt, de azt tudom, hogy korábban is komoly szívproblémái voltak” – mondta a Hír24-nek Csisztu, aki már órákkal ezelőtt értesült volt férje haláláról.

Update:

Az Országos Mentőszolgálat megerősítette a Hír24 információit. A szóvivújük elmondta, központi rohamkocsit riasztottak, akik perceken belül a helyszínre értek és folytatták az ott tartózkodók által már megkezdett újraélesztési kísérletet. A remény sajnos egyetlen pillanatra sem csillant fel, a beavatkozások sikertelenek maradtak, közel fél óra múltán tudomásul kellett venni, hogy a beteg menthetetlen. A halál okát szakértői vizsgálat tisztázhatja.


Fotó: Story-Best archívum

Ajánlott videó

Olvasói sztorik