Szórakozás

Éden Hotel: Máris megy a furkálódás a csajok között

Még csak most startolt el a TV2 új taktikai realityje, de a játékosok már az első nap keményen odatették magukat.

Hosszú hónapok feszült várakozása után már nem kell tovább rágnunk a körmünket, hiszen elindult az Éden Hotel. Az eddig megismert 11 versenyző közül már most érezzük, hogy legalább olyan illusztris bandát sikerült összehozni, mint a VV7-ben, és ez még csak a kezdet.

A szabályok olyan egyszerűek, mint Berki, foglalta össze tömören a műsorvezető, akinek szavain ezúttal csak egyetértően bólogattunk. Ezt követően pedig megkezdődött a párválasztó ceremónia.

 Fotó: Facebook

Megérkezett a csupaszív és őszinte Bence – aki aztán az esti nyitóbuliban először szabadult meg a ruháitól – akire Apolka csapott le rögtön. A pár persze később rájött, hogy talán elhamarkodott döntést hoztak. A szőke lány ugyanis már az első éjszakán elviselhetetlennek tartotta választottját.

Adrienn, a műkorcsolya oktató már az elején leszögezte, hogy neki a kreol típusú, barna haj-barna szem kombó jön be, ezért ki is választotta a focistaként bemutatkozó Patrikot (aki természetesen szőke és kék szemű, de legalább magasabb, mint Adrienn, hiszen ez is fontos kritérium volt.)

Nóri és Dominik szuperül elbeszélgettek. A kozmetikus lány rögtön felfigyelt a srác tökéletesre szedett szemöldökére, amit ráadásul saját magának formáz. Ez egy csodás kapcsolat kezdete…

Az intellektuel Péternek a folyton röhögcsélő Timi jutott, akiről első blikkre megállapította, hogy a lány értelmi képességei nincsenek sztratoszférikus magasságokban, de így legalább könnyen irányíthatja, ami jó.

A pasikat csak eszköznek használó Naominak Norbi maradt, akivel az első beszélgetésük alatt kibeszélték a többieket, sőt az állítólag gondolkodni is szerető (erről egyelőre nem nyilatkozunk) szőkeség azonnal fúrni kezdte Apolkát, őt ugyanis minél hamarabb szeretné a játékon kívül látni.

A szövetségek megalakulását egy laza bulival ünnepelték a fiatalok, ahol annak rendje és módja szerint el is szabadult a pokol, időközben pedig az első csábító is megérkezett. Az egykori playmate, Mariann érezte, hogy nem fogadták örömmel, de őt ez nem érdekli, hiszen nem barátkozni jött, és szerelemre se vágyik, csak a pénzre hajt.

A holnapi adásban pedig valaki máris távozik a játékból, mivel Mariannak is szüksége van párra, így a lányok most tördelhetik a kezüket a feszültségtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik