Szórakozás

Jennifer Lawrence és Kim Kardashian is kimaxolta a plus size fogalmát

Persze, hogy nem egészen önszántukból. A világsztárok ugyanis egy kíméletlen photoshop-trükknek estek áldozatul; de legalább van, ami visszatartsa őket a féktelen lakomáktól.

David Lopera, egy húszéves spanyol művész jól elbánt pár hollywoodi celebritással – derül ki a Mirror cikkéből. A gyönyörű és tökéletes alakú sztárok ugyanis jó pár kilóval felturbózva csodálhatják meg magukat a játékos kedvű fiatal photoshopolt képein.

Így például Kim Kardashianról megállapíthatjuk, hogy fenékméretéhez igazították a teste többi részét is, Emma Watsonra pedig már nemigen férne rá a Harry Potter-filmekben viselt talár. Mila Kunison sem látszik, hogy már régen megszülte kisbabáját, a tiniikon Katy Perry pedig extra túlsúlyos pin-up girlként pózol a fotókon.

Azt kell mondjuk, a képekkel, és az alább látható videóval mindenki jól járt; a hírességek abszolút motiválva vannak arra, hogy ezentúl is vigyázzanak karcsúságukra, mi pedig nyugodt szívvel állapíthatjuk meg, hogy a mai ebéd után is belefér még az desszert, hiszen Jennifer Lawrence itt látott súlyától azért még messze vagyunk…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik