Szórakozás

Szakított VV Zsófi és Aurelio

Újabb villaszerelem ért véget a napokban.

Nem egy jó periódus ez a VV6 párocskáinak. Nemrégiben Iza és Krisztián szakításáról írtunk, most pedig úgy tűnik, Zsófi és Aurelio kapcsolatának is befellegzett.

“Én csak egy kis szünetet szerettem volna magunknak. Zsófit még most is szeretem, sohasem mondanék rá rosszat. Sajnos nem tudom, mi lesz velünk” – nyilatkozta a BeleValó műsorvezetője szokatlanul szűkszavúan a Blikknek. Zsófika bővebben kifejtette véleményét a megromlott viszonyról.

“Számomra a szünet azt jelenti, hogy vége van. Próbáltuk megoldani a gondokat, de egyszerűen nem megy. Azt érzem, hogy Aurelio közel sem fordít rám annyi figyelmet, mint amennyit megérdemelnék. Az utóbbi időben hanyagolt, és nem is viselkedett úgy velem, ahogy szerintem kellett volna. Természetes, hogy ezt szóvá tettem, ekkor mondta azt, hogy tartsunk egy kis szünetet. (…) Folyamatosan veszekszünk, szinte minden találkozásunk vitába torkollik, és ezt már nagyon nehezen viselem ” – meséli a lány, aki azt is elárulta, Valentin napon azért tettek még egy próbát.

“Ő akarta, hogy találkozzunk, és mivel sokat jelent nekem, természetesen belementem, de sajnos ugyanaz lett a vége. Sajnálom, hogy így alakult, de nekem nem megy, hogy időt adjak neki. Ha valami nem működik, akkor feleslegesnek tartom, hogy húzzuk egymást, akkor engedjük el egymás kezét, és ne is beszéljünk többet. Legalábbis jó ideig, amíg el tudjuk engedni a fájdalmainkat.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik