Szórakozás

Szívinfarktust kapott Terry Black

Az egykori transzvesztita előadóművész életmentő műtéten esett át, miután hátsó fali infarktust kapott.

Terry Black hátsó fali infarktust kapott, beszűkült erét szívkatéterezéssel és egy ötcentis hálóval tágították ki. Az egykori transzvesztita előadóművészhez egy bevásárlás után kellett mentőt hívni, a kiérkező orvos azonnal megállapította, hogy szívrohama volt.

“Ránézett a bedagadt és ödémás lábamra, vért vetetett, és a vizsgálatok igazolták: hátsófali infarktusom volt. Azonnal továbbküldött egy másik kórház speciális kardiológiai osztályára, ahol szombaton az előkészítés után szívkatéterezést végeztek rajtam. A combtőnél, a lágyékom jobb oldalán lévő főérbe vezették a katétert. A beavatkozás alatt nem altattak el, valamivel több mint két órán keresztül tartott. A szívem erei el voltak meszesedve, ezt tágították ki, és egy öt centiméter hosszú, cső alakú hálót helyeztek az érbe” – mondta a Blikknek Terry, akinek azt mondták az orvosok, hogy ezentúl két születésnapot ünnepelhet.

A híresség egyébként fél éve költözött gyerekeivel Németországba, ám azóta ki-be jár a kórházból. Legutóbb kiújult mellrákja miatt operálták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik