Szórakozás

Egy éven át nézhetjük a smink nélküli D. Tóth Krisztát

A műsorvezető nagy kihívásra vállalkozott. Negyvenedik születésnapján megfogadta, hogy 365 szelfit készít magáról a’ la nature.

D. Tóth Kriszta merész próbára hívta ki saját magát. A regényírással is foglalkozó tévés február elsején ünnepelte 40. születésnapját, aminek alkalmából úgy döntött, hogy egy éven keresztül minden nap vállalja majd smink nélküli arcát. A mindenféle szűrők és photoshop nélkül készült képeket közösségi oldalára tölti fel, és eddig nagy sikernek örvend, annak ellenére, hogy néhány nap után már el is bizonytalanodott magában.

“Kísérletbe kezdek. Úgy döntöttem, hogy mostantól pontosan egy évig, vagyis a 41. születésnapomig minden nap posztolok magamról egy photosopmentes, szűrőmentes, retusmentes, sminkmentes képet. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit változik egy negyvenéves nő arca 365 nap alatt. Milyen télen, milyen nyáron, milyen, ha boldog, milyen, ha beteg, milyen, ha kialvatlan, milyen, ha kipihent, milyen, ha gondterhelt, milyen, ha felszabadult, milyen, ha bal lábbal kelt föl, és milyen, ha jobbal. Mindenféle módosítás nélkül, a maga nyers valóságában. Hölgyek, urak, ez itt a ‘Negyven éve a Földön szelfi challenge’. Ez az első nap, gyertek velem!” – írta nagy lelkesen D. Tóth Kriszta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik