Szórakozás

Négyesben nevelné gyermekét Steiner Kristóf

Steiner Kristóf (steiner kristóf, )
Steiner Kristóf (steiner kristóf, )

Az exműsorvezető a megszokottól eltérő családmodellt is vállalna egy kis lurkó kedvéért.

Steiner Kristóf nyolc éve él együtt párjával, Matannal, és bár Izraelt nagyon liberális helynek tartja, gyermekvállalási terveik azért ott is akadályokba ütköztek. Ezért a pár egyéb megoldásokon gondolkozik.

“Tel-Aviv, ahol jelenleg a párommal élünk egy nagyon liberális hely, mégis rengeteg nehézségbe ütközünk a gyermekvállalással kapcsolatban. Az afrikai és a közel-keleti országokból szinte lehetetlen feltételekkel lehet örökbe fogadni, ezért úgy döntöttünk, egy másik megoldást választunk: vagy heteroszexuális egyedülálló nővel, vagy egy leszbikus párral „fogunk össze”, és mesterséges megtermékenyítéssel négyen közösen vállalunk gyereket” – mesélte a Borsnak Kristóf, aki tisztában van azzal, hogy nem lesz egyszerű kompromisszumokat kötni a gyermeknevelés során, ezért nem is sürgeti az eseményeket.

“Egyelőre még nem találtuk meg a párt, vagy a lányt, akivel közösen vállalunk gyermeket, de nem sietünk, adtunk magunknak még két évet” – mondta el a jelenleg Hal a tortán adásaiban látható egykori műsorvezető.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik