Szórakozás

Hada Renáta az abortuszt választotta volna, ha hamarabb tudja gyermeke nemét

Fábry Sándor egykori szeretője a hetedik hónapban jár, de boldogsága nem felhőtlen. Amikor kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt, depresszióba esett.

Hada Renáta hamarosan édesanya lesz, amire régóta vágyott, ám magzatának mégse örül úgy, ahogy kellene. Az első vizsgálatok alkalmával a 11. héten, azt mondták neki az orvosok, kislánya lesz. Fábry állítólagos exe akkor nagyon boldog volt, így villámcsapásként érte a hír, amikor a 19. héten kiderült, hogy mégis fia lesz.

“Csak sírtam és nem ettem. Nem is akartam felkelni. Vannak olyan emberek, akik azt mondják, hogy bevállalnának még egy gyereket a négy lányuk mellé, ha biztosan tudnák, hogy fiú lesz. Őket persze nem vetik meg, de ha én bevállalom, hogy elgondolkoztam az abortuszon, akkor engem igen. A legnagyobb probléma amúgy is az volt, hogy az orvosok hagyták, hogy beleéljem magam abba, hogy kislányom lesz” – mondta az Aktívnak Renáta, aki három éve férjével és annak két fiával él, de ezen is változtatna, ha tehetné.

“Ha visszapörgethetném az idő kerekét, akkor valószínűleg a második randira már nem mennék el, mert minden áldott nap van valami, amivel meg kell birkóznom, ami rosszul esik. Nagyon kevés támogatást kapok a nevelésben.”

A riport kommentálásaként Renáta még saját közösségi oldalán kiegészített miért is szeretett volna kislányt: „Sajnos nem láttam még csodálatos értelmes fiúgyereket… Ezért is voltam/vagyok kislánypárti!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik